top of page

Uw hond vers voeren tijdens de vakantie?

Steeds meer honden zijn het gewend om thuis rauw/vers te eten. Op vakantie is dat vaak lastig. Waar kun je complete rauwe/verse hondenmenu’s kopen? Bij ons is dit geen enkel probleem! Als u uw hond tijdens uw vakantie vers wilt voeren dan kan dat!

Wij hebben voor BARF KVV gekozen waar u verder niets aan toe hoeft te voegen. Gemak dient tenslotte de mens tijdens de vakantie.

proCani BARF Beef Select Mix + 10% groenten en fruit:

proCani Beef Select biedt uw hond alles wat hij nodig heeft om gezond te zijn. Het hoge aandeel mager vlees zorgt voor verteerbare eiwitten die essentieel zijn voor een goede energie-inname. Uiers, longen en lever een natuurlijke bron van calcium, vitamine A en D, koper, ijzer, vitamine B biotine. Het recept voor deze BARF proCani Beef Select-mix bevat ook 10% groenten en fruit; aldus, wortelen, appels en peren zijn toegevoegd aan de behoeften sporenelementen en vitamine C. Rijk aan probiotica dekking voor een evenwichtige darmflora, groene pensvoor een gezonde en harmonieuze spijsvertering en het immuunsysteem te versterken jouw hond.

Kenmerken van de BARF proCani Beef Select-mix + 10% groenten en fruit:

  • BARF-mengsel bestaande uit spiervlees, groene pens, orgaanvlees en fruit en groenten

  • geproduceerd in Duitsland

  • Duits voedselkwaliteitsvlees

  • complete maaltijd: rijk aan eiwitten, voedingsvezels en andere voedingsstoffen

  • mager vlees als een bron van eiwitten: goed verteerbare eiwitten voor een optimale energie-inname

  • uiers, longen en lever: calcium, vitamine A, vitamine D, koper, ijzer, vitamine B en biotine

  • groene buik: spijsverteringseigenschappen, bieden probiotica voor de balans van de darmflora

  • 10% groenten en fruit: om de behoeften van sporenelementen en vitamine C te dekken

  • zonder smaakversterkers, kleurstoffen of conserveermiddelen

Wat is een BARF-dieet (Biologically Appropriate Raw Food)? 
Een BARF-dieet bestaat alleen uit vers en rauw voedsel, in overeenstemming met het natuurlijke basisdieet van de hond. Het bestaat voornamelijk uit prooien, die bijna volledig door honden worden gegeten. Een compleet dieet bestaat daarom uit eiwitten, lipiden, koolhydraten, mineralen, vitaminen, enzymen en vezels. Met dit type dieet kan de eigenaar de samenstelling van de menu's en hun kwaliteit regelen. Allergieën en voedselintoleranties worden vermeden, omdat de eigenaar het dieet kan aanpassen aan de voorkeuren en behoeften van zijn hond.


Wat moet ik doen?
U wilt uw hond tijdens uw vakantie vers voeren? Geeft u dan bij de reservering van uw gite aan hoeveel kilo u wilt bestellen. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling in de vriezer klaar ligt als u arriveert en dat er al genoeg  voor een maaltijd in de koeling ontdooid klaarligt voor uw viervoeter(s).
U berekent de hoeveelheid als volgt:

voor een volwassen hond: ongeveer 3% van zijn lichaamsgewicht per dag. 
Voor een oudere of overgewicht hond: ongeveer 2% van zijn lichaamsgewicht per dag.

Verdeel het dagelijkse rantsoen over twee maaltijden. Deze aanbevolen hoeveelheden zijn indicatief en afhankelijk van ras, activiteitsniveau en omgeving van de hond.

De pakketten gaan per kilo. Het is niet mogelijk om afwijkende hoeveelheden te bestellen. Prijs per kilo: € 5.20

bottom of page